Мемори пяна

Мемори пяна

Мемори пяна

Мемори пяна / Memory Foam, с основание може да твърдим, че Мемори пяната е най-известният материал, използван в създаване на продукти за сън, подходящ за направата на матраци, топ матраци, за мека мебел и др. Memory Foam се адаптира към всяка форма на тялото и температурата му, адаптира се спрямо различните тежести от главни части на тялото, щом натискът върху пяната бъде прекратен мемори пяната постепенно възстановява първоначалната си форма, до пълно регенериране като създава усещане за лягане върху облак.

Уникалността и неподправените характеристики на Мемори пяната правят приложението й днес реално и широко приложимо в разнообразни цели. Днес тази нова технология бива използвана за подобряване на съня и качеството на живот.

Съвременният продукт е направен от високо еластична пяна с клетъчна структура, която бива отворена. Сравнени нейните качества с тези на други видове пяна, мемори пяната има висока плътност и голяма чувствителност към температура.

Създадените разнообразни продукти от мемори пяна, сред които с най-голямо значение е матрак от Мемори пяна. Той е напълно подходящ за тези които страдат от болки в кръста и гърба, схващания на врата и бедрата. Възглавницата от мемори пяна има успокояващ ефект и действа благоприятно на бременни жени и хора, страдащи от проблеми със съня, в резултат от постоянно въртене в леглото нощем.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме Мемори пяна на листове и облечени с прекрасни калъфи от хасе или капитонирани калъфи(по желание на клиента може да добави желаните слоеве мемори пяна, перфектния матрак-топ матак !!!):

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мемори пяна на листове

Мемори пяна на листове, за повече информация, цени за размери, или поръчка виж < ТУК > .

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мемори пяна с калъф хасе

Мемори пяна с калъф хасе, за повече информация, цени за размери, или поръчка виж < ТУК > .

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мемори пяна с капитониран калъф

Мемори пяна с капитониран калъф, за повече информация, цени за размери, или поръчка виж < ТУК > .

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Всички видове дунапрен и мемори пяна, НЕ СА НАЛИЧНИ доставя се след предварителна заявка и поръчка, срок за доставка от 4 до 9 работни дни !

Мемори пяна
2.33 (46.67%) 6 votes